Hair & Beauty SPA on palveleva ja moderni hyvinvointikeskus Seinäjoen keskustassa.

yrittajat

 

HBS on kaupunkihoitola Seinäjoella, keskellä kaupunkia. Tule virkistymään tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi. Tilamme ovat ainutlaatuiset, moderni liikkeemme on 280 m2. Hair & Beauty Spa on avattu keväällä 2010. Panostamme palveluun, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin. Meiltä saat rentouttavaa päiväkylpylän tuntumaa kiireiden keskellä.

Hyvää oloa ja kauneutta

Hair & Beauty Spa on Kauneus- ja Hyvinvointikeskus.

Palveluitamme ovat ylelliset kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot, erilaiset hieronnat, parturi-kampaamopalvelut sekä hiushoidot niin miehille kuin naisille ikää katsomatta. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden eheyttävään ja voimia palauttavaan hoitohetkeen arjen kiireiden keskellä.

Modernit ja harmoniset tilamme ovat katutasossa, mihin Sinun on helppo tulla.

Meiltä saat kaikki palvelut saman katon alta: Kauneushoitola, Kynsisalonki, Make up studio, Parturi-kampaamo ja Solarium! Myymälästämme löydät myös laadukkaat kotihoito-tuotteet, mitkä katsomme juuri Sinun tarpeidesi mukaan. 

Syksyllä 2015 palvelukokonaisuutta täydentämään tuli valmennus- & hyvinvointikeskus T2M Seinäjoki. Kuntokeskus löytyy alakerrastamme, mihin on suora käynti tiloistamme tai talon sisäpihalta. Personal training, ravintovalmennus, kuntosali sekä hieronta- ja fysioterapiapalvelut.

Järjestämme myös tilaisuuksia niin isoille kuin pienille ryhmille. Kysy tarjousta, oli kyse sitten tyky-, ystävä- tai polttariporukasta. Pystymme kätevästi yhdistämään niin ylä- kuin alakerran palvelut ryhmille!

 

Tervetuloa hemmottelevaan SPA-keskukseen!

Terveisin, Hair & Beauty Spa:n yrittäjät

Laura & Pirjo