Hiusten pidennykset

simply3Naisellista näyttävyyttä, pituutta, tuuheutta ja upeita sävyjä - luonnollisesti

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural® hiustenpidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa. Monet eturivin artistit sekä omaan ulkonäköönsä huomiota kiinnittävät kampaamoasiakkaat suosivat Simply Natural® hiuksia. Toivomme, että pystymme tarjoamaan laadukkaan ja luonnollisen näköisen muodonmuutoksen myös sinulle.

Simply Natural® on paljon muutakin kuin vain hiuksien pidentämistä. Voit valita hiuksiisi tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita, äärimmäisiä kontrasteja ja sulavia sävyjä. Rajana on vain sinun ja kampaajasi mielikuvitus, ja lopputulos on kehittyneen ja käyttövarman tekniikkamme ansiosta taatusti luonnollisen näköinen.


Simply Natural- Hiusten pidennykset ovat parasta laatua 

Simply Natural -järjestelmässä käytetään vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvaa hiusta. Hiukset kerätään samoilta valikoiduilta ihmisiltä säännöllisin väliajoin. Näin voidaan varmistaa korkea ja tasainen laatu. Super Remy -hius on yhtä vahvaa tyvestä ja latvasta. Hiusten joukosta ei löydy yksittäisiä mustia hiuksia vaaleiden hiusten seasta. Simply Natural -pidennyshiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikki työvaiheet tehdään käsityönä. Simply Natural -tuotteille on myönnetty EU:n GSP-todistus (Generalized Scheme of Preferences). Todistuksen voi saada vain yritys, joka voi osoittaa tuotteidensa parantavan taloudellista kasvua kehitysmaissa. Simply Naturalilla on myös ISO 9001 -laatusertifikaati, joten voit olla varma, että tuotteemme vastaavat tarvettasi ja odotuksiasi.

simply2

Luonnollinen lopputulos tai täydellinen muodonmuutos

Simply Natural on enemmän kuin hiustenpidennysjärjestelmä. Voit hankkia hiuksiisi tuuheutta, raitoja, tehosteita ja vivahteita äärimmäisistä kontrasteista sulaviin sävyihin. Monet asiakkaat haluavat vain hieman lisää tuuheutta tai pituutta hiuksiinsa. Tuolloin avainasiana on luonnollinen lopputulos. Simply Natural tarjoaa huomaamattoman lopputuloksen, jollaista muut järjestelmät vielä tavoittelevat. Toivomme, että voimme tarjota pienen lisän, täydellisen muodonmuutoksen tai jotain siltä väliltä myös sinulle.

Simply Naturalin valikoima käsittää kymmeniä luonnolisia sävyjä sekä lukuisia raitasävyjä. Valikoimaa täydennetään kaiken aikaa kysyntään perustuen. Hiusvärit nähtävillä liikkeessämme.

 

HOIDA HIUSTENPIDENNYKSIÄSI

Kampaajasi osaa määritellä sopivan pidennystekniikan ja huoltovälin. Hiustenpidennystekniikoita ovat valmissinettihiukset, konetyönauhat sekä teippinauhat. Tuotteisiin on lisätty värisuoja, jolloin hiusten sävy kestää pidempään

Väärät hoitotuotteet voivat aiheuttaa hiusten takkuuntumista, kuten rakennepaikkaavat hoitoaineet, pikahoitoaineet tai kalvonmuodostavat tehohoidot (esim. silkkitipat/seerumit).

Kemialliset käsittelyt (esim. värjäys/vaalennus) voivat vahingoittaa hiuksen rakennetta.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä kampaajaasi.


HOITO-OHJE:

  • Selvitä hiukset vähintään 2 kertaa päivässä. Käytä pidennystesi harjaamiseen vain pidennyksille tarkoitettua pidennysharjaa. Aloita harjaaminen aina latvasta ja etene tyveä kohden. Pitkissä mitoissa (45 – 50 cm) on selvitys hyvä tehdä 4 kertaa päivässä.

  • Käytä pidennystesi hoitoon vain pidennyksille sopivia hoitotuotteita. Muut hoitotuotteet voivat vahingoittaa pidennystäsi. Tekemämme pidennykset eivät tarvitse mitään erityishoitoja.

  • Pese hiuspohja edestä taaksepäin sormenpäiden avulla ja huuhtele huolellisesti. Älä hiero hiusten tyviosaa tarpeettomasti. Levitä hoitoaine tasaisesti hiuksiin ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Huuhtele hoitoaine huolellisesti hiuksista. Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta jätettävä hoitoaine hiuspituuksiin.

  • Älä pese hiuksia pää alaspäin

  • Älä sido märkiä hiuksia kiinni

  • Pidennykset tulee aina kuivata ennen nukkumista. Sido hiukset löysälle letille yöksi.

  • Föönatessa käytä kylmäpuhallusta. Lämminpuhallus voi vahingoittaa sinettejä/teippejä ja kylmäpuhallus on hellävaraisempi myös hiuksille.

  • Lämpö ei vahingoita pidennyksiäsi, mutta älä mene saunaan hoitoaine hiuksissasi tai altista sinettejä/teippiä kovalle kuumuudelle.

  • Sido hiukset kiinni, kun menet uimaan. Vältä pidennyshiusten kastumista kloori- tai merivedessä. Pese pidennyksesi huolellisesti uinnin jälkeen.

  • Voit pestä, föönata tai muotoilla pidennyksiäsi mielesi mukaan, mutta kohtele sinettejä / teippiosaa varoen. On hyvä suojata aina hiusta lämpökäsittelyn aikana suoja-aineella!


SOITA TAI TULE KÄYMÄÄN LIIKKEESSÄMME, MIKÄLI HALUAT LISÄTIETOA HIUSTENPIDENNYKSISTÄ!