Ripsipidennykset 

 

Ripsipidennykset - Kaunis katse joka päivä

Koulutetut ammattilaisemme käyttävät laadukasta ripsien tuuhennus- ja pidennyssarjaa, jolla voit saada helposti ja nopeasti kauniit, pitkät ja kaarevat ripset. Ripset kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan yksittäiseen ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin n. 4-5 viikkoa. Ripsipidennys vaatii säännöllisesti huoltoa.

Mitä on ripsien pidennys?
Asiakkaan omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita yksittäisiä ripsikuituja, näin silmistä saadaan erittäin näyttävät ilman ripsiväriä.

Kuinka kauan ripsien pidennys vie aikaa?
Ripsien pidennysten / tuuhennusten laitto vie aikaa n. 2 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä / halutusta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie aikaa 60-90min.

Kuinka monta yksittäistä ripseä voidaan laittaa asiakkaalle?
Asiakkaan jokaiseen omaan ripseen laitetaan aina yksi yksittäinen ripsikuitu. Normaalisti asiakkaalle laitetaan noin 60-140 yksittäistä ripseä / silmä (riippuen omien ripsien määrästä), tämä määrä riittää luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Huollossa asiakkaalle lisätään kuituja uusiin omiin kasvaneisiin ripsiin, kun vanhat kuidut tipahtelevat oman ripsen mukana luonnollisesti pois, kun ripset uudistuvat.

Kuinka kauan ripset kestävät?
Ripset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta. Kun halutaan säilyttää koko ripsilinja kauniina, huolto tehdään 3-5 viikon välein.

Miksi ripsiä on eripituisia?
Voit valita juuri oikeanlaiset ripset tarpeesi mukaan. Pituuksia käytetään aina vähintään kahta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Eri paksuuksilla voidaan myös vaikuttaa näyttävyyteen ja tuuheuteen.

Mitä suosittelemme ripsien laiton jälkeen?
Ensimmäiset 24 tuntia ripsien pidennysten laiton jälkeen ei saa puhdistaa silmiä, käydä suihkussa tai saunoa. Asiakkaan tulee käsitellä ripsien pidennyksiä / tuuhennuksia hellävaraisesti ja varoa ripsien hieromista tai hankaamista. Ripsiväriä ei ole tarpeen käyttää, eikä ripsiä saa taivuttaa taivuttajalla.

Mitä ripsien laittaminen ja huolto maksavat?
Ripsipidennysten hinta 120 €. Huoltojen hinta määräytyy huollon kestosta riippuen.

Kotihoito-ohjeet:
Öljytön silmämeikinpoistoaine ja ripsiharja. Ripsipidennyksille suositellut tuotteet löydät myymälästämme.

 

VOLYYMIRIPSET

volume

Volyymiripsillä ripsistä saadaan erityisen tuuheat uuden tekniikan myötä. Ripsikuidut ovat ohuita, joten niitä on mahdollista laittaa useita yhteen omaan ripseen. Näin ollen tuloksena on tuuheat, mutta kuitenkin kevyet ripset. Ohuet ripsikuidut ovat pehmeät ja ovat silmissä miellyttävät.