Ripsipidennykset

XtremeLashesBlackPlain logo 600

Xtreme Lashes - Maailman suosituin ripsienpidennysmerkki!

Muutamassa vuodessa yhdysvaltalainen Xtreme Lashes® on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailman. Markkinoiden edelläkävijänä vuonna 2004 perustettu Xtreme Lashes® panostaa systemaattisesti tekniikkansa kehittämiseen ja tuotekehitykseen tuoden markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita, joilla alan kovimmat ammattilaiset voivat luoda menestyksekästä uraa tarjoten markkinoiden halutuimmat ripsienpidennykset asiakkailleen.

Xtreme Lashes® on tunnettu erittäin tarkoista laatuvaatimuksistaan ja on sekä laatutietoisen kauneudenhoitoalan että parasta laatua vaativan asiakkaan valinta.
Yksi merkin tärkeimmistä periaatteista on se, että Xtreme Lashes kouluttaa ripsimuotoilijoiksi ainoastaan kauneudenhoitoalan tai terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka työskentelevät hoitotyöhön soveltuvissa hoitolatiloissa tai lääkäriaseman tiloissa. Xtreme Lashes® -ripsienpidennyksiä saavat siis laittaa ainoastaan maahantuojan kouluttamat kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan ammattilaiset.

 

Miksi Xtreme Lashes®?

 • Maailman johtava ripsienpidennysmerkki - se aito ja alkuperäinen ripsienpidennysalan suunnannäyttäjä.
 • Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen, joten Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen.
 • Markkinoiden suosituin ja laadukkain ripsienpidennysmetodi.
 • Ensiluokkaiset, turvalliset ja orgaanisia ainesosia sisältävät hoitotuotteet.

 


Tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta

Xtreme Lashes® -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä1186729 10151831171017235 1058995439 n

 • Xtreme Lashes® -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen
 • Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.
 • Xtreme-ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta.


Xtreme Lashes® -ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes® -ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.

 • Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.
 • Koska Xtreme Lashes® –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.
 • Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.
   

Kotihoito

Xtreme Lashes on kehittänyt kosmetiikkasarjan, jonka kaikki tuotteet soveltuvat käytettäväksi yhdessä ripsienpidennysten kanssa - tai ilman. Kehitystyön periaatteina ovat olleet ensiluokkainen laatu, pitkäkestoisuus ja turvallisuus - aivan kuten ripsienpidennystenkin osalta. Kotihoitotuotteet myös meiltä!

 

 

LLElogo

Lady Lash Extensions Ripsipidennykset - Kaunis katse joka päivä

Lady Lash Extensions on laadukas ripsien tuuhennus- ja pidennyssarja, jolla voit saada helposti ja nopeasti kauniit, pitkät ja kaarevat ripset.
Synteettiset minkkiripset ovat hyvin muotonsa säilyttävät ripset ja ne kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan yksittäiseen ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin n. 4-5 viikkoa. Ripsipidennys vaatii säännöllisesti huoltoa.

Mitä on ripsien pidennys?
Asiakkaan omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita yksittäisiä ripsikuituja, näin silmistä saadaan erittäin näyttävät ilman ripsiväriä.

Kuinka kauan ripsien pidennys vie aikaa?
Ripsien pidennysten / tuuhennusten laitto vie aikaa 1–2 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä / halutusta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie aikaa 60-90min.

Kuinka monta yksittäistä ripseä voidaan laittaa asiakkaalle?
Asiakkaan jokaiseen omaan ripseen laitetaan aina yksi yksittäinen ripsikuitu. Normaalisti asiakkaalle laitetaan noin 60-140 yksittäistä ripseä / silmä (riippuen omien ripsien määrästä), tämä määrä riittää luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Huollossa asiakkaalle lisätään kuituja uusiin omiin kasvaneisiin ripsiin, kun vanhat kuidut tipahtelevat oman ripsen mukana luonnollisesti pois, kun ripset uudistuvat.

Kuinka kauan ripset kestävät?
Ripset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta. Kun halutaan säilyttää koko ripsilinja kauniina, huolto tehdään 3-5 viikon välein.

Miksi ripsiä on eripituisia?
Voit valita juuri oikeanlaiset ripset tarpeesi mukaan. Pituuksia käytetään aina vähintään kahta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Eri paksuuksilla voidaan myös vaikuttaa näyttävyyteen ja tuuheuteen.

Mitä suosittelemme ripsien laiton jälkeen?
Ensimmäiset 24 tuntia ripsien pidennysten laiton jälkeen ei saa puhdistaa silmiä, käydä suihkussa tai saunoa. Asiakkaan tulee käsitellä ripsien pidennyksiä / tuuhennuksia hellävaraisesti ja varoa ripsien hieromista tai hankaamista. Ripsiväriä ei ole tarpeen käyttää, eikä ripsiä saa taivuttaa taivuttajalla.

Mitä ripsien laittaminen ja huolto maksavat?
Ripsipidennysten hinta 120 €. Huoltojen hinta määräytyy huollon kestosta riippuen.

Kotihoito-ohjeet:
Öljytön silmämeikinpoistoaine ja ripsiharja. Ripsipidennyksille suositellut tuotteet löydät myymälästämme.

 

VOLYYMIRIPSET

volume

Volyymiripsillä ripsistä saadaan erityisen tuuheat uuden tekniikan myötä. Ripsikuidut ovat ohuita, joten niitä on mahdollista laittaa useita yhteen omaan ripseen. Näin ollen tuloksena on tuuheat, mutta kuitenkin kevyet ripset. Ohuet ripsikuidut ovat pehmeät ja ovat silmissä miellyttävät.