Business Spa -ryhmätilaisuudet

Järjestä Hair & Beauty Spassa yritys- tai asiakastilaisuus tai tule viettämään yrityksesi virkistyspäivää. Voit koota myös ystäväporukan ja tulla yhdessä nauttimaan hemmotteluhoidoistamme.

Business Spa konseptimme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yritys- ja ryhmätilaisuuksiin, kuten kauniita tiloja, mukavaa yhdessäoloa, hemmottelevia hoitoja, tuoteopastuksia ja hyvän olon tuotteita sekä lahjakortteja. Järjestämme tilauksesta ryhmällesi myös ruokailun, mistä huolehtii yhteistyökumppanimme.

 

Business Spa hyvinvointi

Kokonaisvaltainen hyvinvointipalvelu yrityksille/ ryhmille, hoitoa keholle ja mielelle:
1. Ryhmälle räätälöity oma Spa-hemmotteluhetki / Kauneusilta.
Valittavissa monipuolisesti eri hoitovaihtoehtoja, mistä jokainen saa valita mieluisensa hoidon. Myös ryhmän yhteinen tuote/meikkiopastushetki mahdollinen. Kysy sähköpostilla ryhmätarjousta.

Meille mahtuu niin pienet kuin isotkin ryhmät! Räätälöimme ryhmälle aikataulun niin, että mahdollisimman moni on yhtä aikaa hoidoissa, joten saamme hoidettua isommankin ryhmän nopeallakin aikataululla, jos aikaa ei ole paljon. Voimme varata teille myös kokonaisen päivänkin.
Ajat ovat joustavasti sovittavissa myös iltaan normaalin aukioloaikamme jälkeenkin.

Business Spa lahjat

Muista asiakkaitasi tai työntekijöitäsi Spa:n lahjakortilla, hoitotuotteilla tai jollain muulla myymälämme hyvänolon tuotteella.
Myymälästämme saat korkealaatuisia tuotteita ihosi, hiustesi ja kauneutesi hoitoon. Myös kauniit Snö of Swedenin ja Ted Bakerin korut sekä upeat vesilähteet niin kotiin kuin yritykseesi tunnelmaa luomaan.

Osa tuotteistamme löytyy myös nettikaupastamme, Spastoresta, mistä Sinun on helppo hankkia tuotteita suoraan kotiisi. (www.spastore.fi)
Myymälästämme saat myös rentouttavat lahjakortit. Voit valita lahjaan hoitoja tai tuotteita. Voit valita sen myös summalle, jolloin lahjan saaja voi itse valita haluamansa hoidon. Loistava lahjaidea niin ystävälle kuin yhteistyökumppanille. Lahjakortit voit tilata myös netistä suoraan kotiisi tai jopa suoraan lahjan saajan kotiin joko sähköpostilla tai nettisivujemme tilauslomakkeen kautta.
Hemmotteleva lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä Teille sopivaa ratkaisua!